Kosmetologi - Hinnasto

Hinnat voimassa alkaen 1.11.2020


GLEAM Hair & Beauty tietosuojaseloste
YHDISTETTY REKISTERISELOSTE JA INFORMOINTIASIAKIRJA

Henkilötietolaki (523/199) 10 §
Laatimispäivä 23.3.2020

1. REKISTERINPITÄJÄ
GLEAM Hair & Beauty, Y-tunnus 1212250-7
Kappelikuja  6 B 02200 Espoo
Puh. 045 149 9000, gleamhairbeauty@gmail.com

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Piia Pokki
gleamhairbeauty@gmail.com
045 149 9000

3. REKISTERIN NIMI
GLEAM Hair & Beauty yhteystietorekisteri

4. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS
GLEAM Hair & Beauty:n asiakkaista ja yhteyshenkilöistä pidetään rekisteriä asiakassuhteen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hallintaan, hoitamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen, tarjonnan kohdistamiseen, analysointiin, palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen sekä markkinatutkimukseen ja muihin tilastollisiin tarkoituksiin. Rekisteritietoja voidaan käyttää GLEAM Hair & Beauty:n ja asiakkaan väliseen markkinointiin ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Asiakkailla on oikeus määritellä GLEAM Hair & Beauty:n asiakasrekisteriin tallennettavat yhteyshenkilöt kyseisen asiakkuuden osalta.

5. REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Rekisteriin tallennettava tieto ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, sikäli kuin ne eivät ole tarpeellisia nykyisen tai mahdollisen asiakassuhteen kannalta. Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
Etu- ja sukunimi
Matkapuhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tehtävä ja/tai asema yrityksessä
Markkinointikiellot

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen aikana sekä mahdollisen asiakassuhteen syntymiseksi tehtävän työn aikana. Tietoja voidaan kerätä ja täydentää henkilön suostumuksella (esim. evästeitä käyttämällä), väestörekisteristä sekä muista kolmansien osapuolten rekistereistä. Tietoja voidaan kerätä myös erilaisten markkinointitoimenpiteiden kuten tapahtumien yhteydessä.

7. TIETOJEN LUOVUTUS
GLEAM Hair & Beauty voi luovuttaa rekisteritietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietojen käsittelyn teknisen tai operatiivisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista voi sijaita GLEAM Hair & Beauty:n alihankkijoilla tai tietoja saatetaan muuten käsitellä teknisen käyttöyhteyden avulla. GLEAM Hair & Beauty ei luovuta henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
GLEAM Hair & Beauty:n henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

9. REKISTERITIETOJEN TARKASTUSOIKEUS JA TARKASTUSOIKEUDEN TOTEUTTAMINEN
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa (12 kk) toteutettuna. Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä rekisteriin tallennettuihin tietoihin pyytämällä tietojensa tarkastamista omakätisesti allekirjoitetulla asiakirjalla tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän yhteystiedot löytyvät tämän selosteen kohdasta 1 ja 2.

10. HENKILÖTIETOJEN KORJAAMINEN JA POISTAMINEN REKISTERISTÄ
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten, puutteellisten, tarpeettomien taikka vanhentuneiden tietojensa korjaamista tai poistamista ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle (tämän selosteen kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle). Käyttäjän tiedot voidaan poistaa rekisteristä käyttäjän pyynnöstä.

11. EVÄSTEET
Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä. Eväste voi olla voimassa joko yksittäisen istunnon ajan tai pidemmän aikaa. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän laitteelle hänen vieraillessaan selaimella verkkopalvelussa. GLEAM Hair & Beauty:n verkkopalvelu käyttää evästeitä ja kolmansien osapuolien evästeitä parantamaan ja personoimaan palvelun käyttökokemusta, keräämään tietoa palvelun kävijämääristä ja suosituimmista sisällöistä sekä tunnistamaan usein sivulla vierailevat kävijät.

Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimen tietoturva-asetuksia. Huomioi kuitenkin, että kaikkia verkkopalveluiden toimintoja ei välttämättä voi käyttää ilman evästeitä.


Palvelu Lisätiedot ja hinnat
KASVOHOIDOT
Nuoriso ihonpuhdistus (alle 18v.)
pintapuhd.timanttihionta, painekuorinta, naamio
60 min 69 €
Puhdistava kasvohoito
pintapuhd.timanttihionta, painekuorinta, seerumi, naamio
60min 87 €
Kosteuttava kasvohoito
pintapuhd.kuorinta, seerumi, hieronta, naamio
60min 97 €
 
ERIKOISKASVOHOIDOT
DMK-Entsyymiterapia
(1.kerta Tutustumishoito)
140 min 143
Entsyymiterapia TASO 1 120 min 143 €
Entsyymiterapia TASO 2 120 min 163 €
Entsyymiterapia TASO 3 150 min 178 €
 
LUOMUKASVOHOIDOT
Phyt's luomukasvohoidot
(ihotyypin mukaan)
75 min 98 €
Anti-aging luomukasvohoito
(Pana`cee, kiinteyttävä ja juonteita madaltava)
120 min 137 €
 
LAITE- JA ERIKOISLAITEHOIDOT
Radiofrekvenssi=RF
(kasvot, kaula, decoltee)
75 min 127 €
Radiofrekvenssi ja Led-valohoito 75 min 147 €
Quattro- hoito 90 min 122 €
Mikroneulaus 90 min 187 €
Multi Injektor kasvoille (täyttökohotus)
otsan alueen juonteet 60min. alk. 192 €
silmänympärys juonteet 60min. alk.192 €
huultenympärys juonteet 60min. alk.192 €
kasvojen alue
(esim.otsa, silmänympärys, huultenympärys, posket)
90min. alk.390 €
 
HIFU
otsa, posket, leukalinja 120 min. 640 €
posket, leukalinja, kaula 120 min. 680 €
leukalinja, posket 120 min. 520 €
leukalinja, kaula 120 min. 490 €
leukalinja 90 min. 275 €
posket 90 min. 275 €
kaula 90 min. 295 €
otsa 60 min. 189 €
 
IPL-HOIDOT
ylähuuli / leuka 30 min. 57 €
ylähuuli ja leuka 30 min. 98 €
bikinialue 30 min 107 €
kainalot 30 min. 98 €
brassi 30 min. 147 €
 
ERIKOISPALVELUT
lymfabootsit
(terapia)
15-30 min 25 €
LED-valohoito 55 €
LED- valohoito
(muiden hoitojen yhteydessä)
25 €
Cryo-jäädytys 30 min 55 €
 
KAUNEUSPALVELUT
kestovärjäys
(ripset, kulmat, muotoilu sokerilla)
30 min. 32 €
kulmien muotoilu / värjäys
15 min. 18 €
kulmien muotoilu ja väri 15 min. 27 €
ripsien värjäys 30 min. 20 €
YUMI-Lashes ripsien kestotaivutus ja väri 90 min. 85 €
YUMI-Lashes kestotaivutus ja YUMI Brows-kulmien laminointi 90 min. 139 €
YUMI-Brows-kulmien laminointi ja väri 90 min. 62 €
 
juhlameikki
60 min. 78 €
manikyyri 60 min. 60 €
Shellac-lakkaus 60 min. 45 €
Shellac-lakkauksen poisto 30 min. 15 €
Luxus jalkahoito
90 min. 87 €
MediPedi DMK
60 min. 57 €
 
SOKEROINTI
Brassi
(naisille, max.5vko.)
30 min. 63 €
Brassi
(naisille)
30 min. 73 €
Brassi
(ark.klo.11-14, max 4.vko.)
30 min. 55 €
sääret 30 min. 52 €
kainalot 15 min. 20 €
bikinialue 30 min. 43 €
huulikarvat 15 min. 18 €
kasvojen alue 30 min. 28 €
 
Sokerointipaketit
brassi, kainalot 30 min. 82 €
sääret, kainalot 30 min. 70 €
sääret, bikini, kainalot 45 min. 102 €
sääret, brassi, kainalot 60 min. 123 €
 
EXTRAPALVELULISÄ 15 min 20 €
30 min 37 €
45 min 54 €
60 min 57 €
75 min 67 €
90 min 79 €
120 min 87 €
 
 
Kaikki hinnat sis.alv.n 24 %