Kosmetologi - Hinnasto

Hinnat voimassa alkaen 1.11.2020


GLEAM Hair & Beauty tietosuojaseloste
YHDISTETTY REKISTERISELOSTE JA INFORMOINTIASIAKIRJA

Henkilötietolaki (523/199) 10 §
Laatimispäivä 23.3.2020

1. REKISTERINPITÄJÄ
GLEAM Hair & Beauty, Y-tunnus 1212250-7
Kappelitie  6 B 02200 Espoo
Puh. 045 149 9000, gleamhairbeauty@gmail.com

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Piia Pokki
gleamhairbeauty@gmail.com
045 149 9000

3. REKISTERIN NIMI
GLEAM Hair & Beauty yhteystietorekisteri

4. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS
GLEAM Hair & Beauty:n asiakkaista ja yhteyshenkilöistä pidetään rekisteriä asiakassuhteen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hallintaan, hoitamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen, tarjonnan kohdistamiseen, analysointiin, palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen sekä markkinatutkimukseen ja muihin tilastollisiin tarkoituksiin. Rekisteritietoja voidaan käyttää GLEAM Hair & Beauty:n ja asiakkaan väliseen markkinointiin ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Asiakkailla on oikeus määritellä GLEAM Hair & Beauty:n asiakasrekisteriin tallennettavat yhteyshenkilöt kyseisen asiakkuuden osalta.

5. REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Rekisteriin tallennettava tieto ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, sikäli kuin ne eivät ole tarpeellisia nykyisen tai mahdollisen asiakassuhteen kannalta. Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
Etu- ja sukunimi
Matkapuhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tehtävä ja/tai asema yrityksessä
Markkinointikiellot

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen aikana sekä mahdollisen asiakassuhteen syntymiseksi tehtävän työn aikana. Tietoja voidaan kerätä ja täydentää henkilön suostumuksella (esim. evästeitä käyttämällä), väestörekisteristä sekä muista kolmansien osapuolten rekistereistä. Tietoja voidaan kerätä myös erilaisten markkinointitoimenpiteiden kuten tapahtumien yhteydessä.

7. TIETOJEN LUOVUTUS
GLEAM Hair & Beauty voi luovuttaa rekisteritietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietojen käsittelyn teknisen tai operatiivisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista voi sijaita GLEAM Hair & Beauty:n alihankkijoilla tai tietoja saatetaan muuten käsitellä teknisen käyttöyhteyden avulla. GLEAM Hair & Beauty ei luovuta henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
GLEAM Hair & Beauty:n henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

9. REKISTERITIETOJEN TARKASTUSOIKEUS JA TARKASTUSOIKEUDEN TOTEUTTAMINEN
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa (12 kk) toteutettuna. Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä rekisteriin tallennettuihin tietoihin pyytämällä tietojensa tarkastamista omakätisesti allekirjoitetulla asiakirjalla tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän yhteystiedot löytyvät tämän selosteen kohdasta 1 ja 2.

10. HENKILÖTIETOJEN KORJAAMINEN JA POISTAMINEN REKISTERISTÄ
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten, puutteellisten, tarpeettomien taikka vanhentuneiden tietojensa korjaamista tai poistamista ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle (tämän selosteen kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle). Käyttäjän tiedot voidaan poistaa rekisteristä käyttäjän pyynnöstä.

11. EVÄSTEET
Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä. Eväste voi olla voimassa joko yksittäisen istunnon ajan tai pidemmän aikaa. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän laitteelle hänen vieraillessaan selaimella verkkopalvelussa. GLEAM Hair & Beauty:n verkkopalvelu käyttää evästeitä ja kolmansien osapuolien evästeitä parantamaan ja personoimaan palvelun käyttökokemusta, keräämään tietoa palvelun kävijämääristä ja suosituimmista sisällöistä sekä tunnistamaan usein sivulla vierailevat kävijät.

Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimen tietoturva-asetuksia. Huomioi kuitenkin, että kaikkia verkkopalveluiden toimintoja ei välttämättä voi käyttää ilman evästeitä.


Palvelu Lisätiedot ja hinnat
DMK-KASVOHOIDOT
DMK-Entsyymiterapia ensikertalaiselle
(sis.ihokonsultaation)
140 min 158 €
DMK Entsyymiterapia aloituspaketti ensikertalaiselle 120+105 min 285 €
Pakettihoito uusille asiakkaille
(sis. 2 DMK entsyymiterapiaa, jotka tehdään viikon välein)
DMK- Entsyymiterapia 2 hoitoa ja kotihoitotuotteet 435 €
DMK Entsyymiterapia hoidoissa käyneille alk.158-185 €
DMK Hoidot
Muscle Banding 120 min 168 €
DMK Instant-Lift 120 min 185 €
DMK Pro Lift 120 min 210 €
DMK Ravinnehoito
(ei sis. entsyymiterapiaa)
75 min 108 €
 
KASVOHOIDOT
Nuoriso ihonpuhdistus (alle 18v) 60 min 72 €
Puhdistava kasvohoito 60 min 89 €
Kosteuttava kasvohoito 60 min 99 €
Anti-aging kasvohoito
(räätälöidään ihotyypin mukainen hoito kokonaisuus)
75-120 min 139-159 €
BTB13 anti-age hoidot 60-90 min 80-130 €
 
LAITE- JA ERIKOISLAITEHOIDOT
Radiofrekvenssi=RF
(kasvot, kaula, decoltee)
75 min 127 €
Radiofrekvenssi ja Led-valohoito 75 min 147 €
Quattro- hoito 90 min 122 €
Multi Injektor kasvoille (täyttökohotus)
otsan alueen juonteet 60min. alk. 192 €
silmänympärys juonteet 60min. alk.192 €
huultenympärys juonteet 60min. alk.192 €
kasvojen alue
(esim.otsa, silmänympärys, huultenympärys, posket)
90min. alk.390 €
 
MIKRONEULAUS/ MESOTERAPIA
Ihon paikalliset hoidot 60 min alk. 150 €
Mikroneulaus
(sis. mikroneulauksen, seerumin imeytys, kasvot , kaula)
75 min 190 €
Mikroneulaus
(sis. mikroneulauksen, kasvot, kaula, decoltee)
90 min 220 €
 
ERIKOISPALVELUT
Beauty Colors -värianalyysi
(sis. mukaan saatavan värikartan)
90 min. 170 €
Parafiinihoito (hoidon yhteydessä) 25 €
Parafiinihoito (erikseen) 35 €
lymfaterapia 45 min 75 €
lymfaterapia 60 min 95 €
lymfabootsit
(terapia)
15-30 min 25 €
LED-valohoito 55 €
LED- valohoito
(muiden hoitojen yhteydessä)
25 €
Cryo-jäädytys 30 min 55 €
 
KAUNEUSPALVELUT
kestovärjäys
(ripset, kulmat, muotoilu sokerilla)
30 min. 35 €
kulmien muotoilu / värjäys
15 min. 20 €
kulmien muotoilu ja väri 30 min. 28 €
ripsien värjäys 30 min. 20 €
YUMI-Lashes ripsien kestotaivutus ja väri 90 min. 95 €
YUMI-Lashes kestotaivutus ja YUMI Brows-kulmien laminointi 110 min. 165 €
YUMI-Brows-kulmien laminointi ja väri 90 min. 85 €
 
juhlameikki
60 min. 78 €
manikyyri 60 min. 65 €
Luxus jalkahoito
90 min. 95 €
MediPedi DMK
60 min. 57 €
 
KESTOPIGMENTOINTI
silmänrajaukset, eyeliner
(sis. vahvistuksen eli kaksi käsittelykertaa)
120 min. 490 €
kulmat
(sis. kaksi käsittelykertaa)
110 min. 490 €
kulmat
(pelkkä värin vahvistaminen)
75 min. 170 €
 
SOKEROINTI
Brassi
(naisille, max.5vko.)
30 min. 63 €
Brassi
(naisille)
30 min. 73 €
Brassi
(ark.klo.11-14, max 4.vko.)
30 min. 55 €
sääret 30 min. 52 €
kainalot 15 min. 20 €
bikinialue 30 min. 43 €
huulikarvat 15 min. 18 €
kasvojen alue 30 min. 28 €
 
Sokerointipaketit
brassi, kainalot 30 min. 82 €
sääret, kainalot 30 min. 70 €
sääret, bikini, kainalot 45 min. 102 €
sääret, brassi, kainalot 60 min. 123 €
 
EXTRAPALVELULISÄ 15 min 20 €
30 min 37 €
45 min 54 €
60 min 57 €
75 min 67 €
90 min 79 €
120 min 87 €
 
 
Kaikki hinnat sis.alv.n 24 %