GLEAM Hair & Beauty / Spektri Business Park, Duo talo, Tapiola | Metsänneidonkuja 6, Espoo / puh 045 149 9000

 
Sulje

Kosmetologi - Hinnasto

Hinnat voimassa alkaen 1.1.2020


GLEAM Hair & Beauty tietosuojaseloste
YHDISTETTY REKISTERISELOSTE JA INFORMOINTIASIAKIRJA

Henkilötietolaki (523/199) 10 §
Laatimispäivä 23.3.2020

1. REKISTERINPITÄJÄ
GLEAM Hair & Beauty, Y-tunnus 1212250-7
Metsänneidonkuja  6 02130 Espoo
Puh. 045 149 9000, gleamhairbeauty@gmail.com

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Piia Pokki
gleamhairbeauty@gmail.com
045 149 9000

3. REKISTERIN NIMI
GLEAM Hair & Beauty yhteystietorekisteri

4. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS
GLEAM Hair & Beauty:n asiakkaista ja yhteyshenkilöistä pidetään rekisteriä asiakassuhteen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hallintaan, hoitamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen, tarjonnan kohdistamiseen, analysointiin, palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen sekä markkinatutkimukseen ja muihin tilastollisiin tarkoituksiin. Rekisteritietoja voidaan käyttää GLEAM Hair & Beauty:n ja asiakkaan väliseen markkinointiin ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Asiakkailla on oikeus määritellä GLEAM Hair & Beauty:n asiakasrekisteriin tallennettavat yhteyshenkilöt kyseisen asiakkuuden osalta.

5. REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Rekisteriin tallennettava tieto ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, sikäli kuin ne eivät ole tarpeellisia nykyisen tai mahdollisen asiakassuhteen kannalta. Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
Etu- ja sukunimi
Matkapuhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tehtävä ja/tai asema yrityksessä
Markkinointikiellot

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen aikana sekä mahdollisen asiakassuhteen syntymiseksi tehtävän työn aikana. Tietoja voidaan kerätä ja täydentää henkilön suostumuksella (esim. evästeitä käyttämällä), väestörekisteristä sekä muista kolmansien osapuolten rekistereistä. Tietoja voidaan kerätä myös erilaisten markkinointitoimenpiteiden kuten tapahtumien yhteydessä.

7. TIETOJEN LUOVUTUS
GLEAM Hair & Beauty voi luovuttaa rekisteritietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietojen käsittelyn teknisen tai operatiivisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista voi sijaita GLEAM Hair & Beauty:n alihankkijoilla tai tietoja saatetaan muuten käsitellä teknisen käyttöyhteyden avulla. GLEAM Hair & Beauty ei luovuta henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
GLEAM Hair & Beauty:n henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

9. REKISTERITIETOJEN TARKASTUSOIKEUS JA TARKASTUSOIKEUDEN TOTEUTTAMINEN
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa (12 kk) toteutettuna. Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä rekisteriin tallennettuihin tietoihin pyytämällä tietojensa tarkastamista omakätisesti allekirjoitetulla asiakirjalla tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän yhteystiedot löytyvät tämän selosteen kohdasta 1 ja 2.

10. HENKILÖTIETOJEN KORJAAMINEN JA POISTAMINEN REKISTERISTÄ
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten, puutteellisten, tarpeettomien taikka vanhentuneiden tietojensa korjaamista tai poistamista ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle (tämän selosteen kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle). Käyttäjän tiedot voidaan poistaa rekisteristä käyttäjän pyynnöstä.

11. EVÄSTEET
Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä. Eväste voi olla voimassa joko yksittäisen istunnon ajan tai pidemmän aikaa. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän laitteelle hänen vieraillessaan selaimella verkkopalvelussa. GLEAM Hair & Beauty:n verkkopalvelu käyttää evästeitä ja kolmansien osapuolien evästeitä parantamaan ja personoimaan palvelun käyttökokemusta, keräämään tietoa palvelun kävijämääristä ja suosituimmista sisällöistä sekä tunnistamaan usein sivulla vierailevat kävijät.

Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimen tietoturva-asetuksia. Huomioi kuitenkin, että kaikkia verkkopalveluiden toimintoja ei välttämättä voi käyttää ilman evästeitä.


Palvelu Lisätiedot ja hinnat
KASVOHOIDOT
Nuoriso ihonpuhdistus (alle 18v.)
pintapuhd.timanttihionta, painekuorinta, naamio
60 min 69 €
Puhdistava kasvohoito
pintapuhd.timanttihionta, painekuorinta, seerumi, naamio
60min 85 €
Kosteuttava kasvohoito
pintapuhd.kuorinta, seerumi, hieronta, naamio
60min 95 €
 
ERIKOISKASVOHOIDOT
DMK- Entsyymiterapiahoito 120 min 137 €
DMK- Erikoisentsyymiterapia 120 min 152 €
DMK- Muscle banding 167 €
Erikoiskuorinnat/happokäsittelyt lisäveloituksella 15-40 €
 
LUOMUKASVOHOIDOT
Phyt's luomukasvohoidot
(ihotyypin mukaan)
75 min 98 €
Anti-aging luomukasvohoito
(kiinteyttävä, juonteita madaltava)
120 min 129 €
 
LAITE- JA ERIKOISLAITEHOIDOT
Radiofrekvenssi=RF
(kasvot, kaula, decoltee)
75 min 125 €
Radiofrekvenssi ja Led-valohoito 75 min 139 €
Radiofrekvenssi
(reidet, pakarat)
75 min 159 €
Quattro- hoito 90 min 119 €
Mikroneulaus 90 min 179 €
Multi Injektor kasvoille (täyttökohotus)
otsan alueen juonteet 60min. alk. 190 €
silmänympärys juonteet 60min. alk.190 €
huultenympärys juonteet 60min. alk.190 €
kasvojen alue
(esim.otsa, silmänympärys, huultenympärys, posket)
90min. alk.390 €
 
HIFU
otsa, posket, leukalinja 90 min. 680 €
posket, leukalinja, kaula 90 min. 680 €
leukalinja, posket 90 min. 490 €
leukalinja, kaula 90 min. 520 €
leukalinja 90 min. 275 €
posket 90 min. 275 €
kaula 90 min. 295 €
otsa 60 min. 185 €
 
IPL-HOIDOT
ylähuuli, leuka 30 min. 57 €
ylähuuli ja leuka 30 min. 98 €
bikinialue 30 min alk.105 €
kainalot 30 min. 98 €
bikini ja kainalot 30 min. alk.193 €
brassi 30 min. alk.142 €
sääret 30 min. 142 €
anti-aginghoito 45 min. 152 €
 
ERIKOISPALVELUT
Lymfahoito
(paineluterapia 15-30 min.)
20 €
LED-valo
5 min. 15 €
10 min. 25 €
 
KAUNEUSPALVELUT
kestovärjäys
(ripset, kulmat, muotoilu sokerilla)
45 min. 35 €
ripsien ja kulmien värjäys
(kulmien siistiminen) 30 min.
29 €
kulmien muotoilu 15 min. 17 €
kulmien muotoilu (sokerilla) 15 min. 20 €
kulmien muotoilu ja väri 30 min. 25 €
ripsien värjäys 30 min. 20 €
YUMI-kestotaivutus/väri 60 min. 82 €
YUMI-kestotaivutus
(ripset, kulmat, väri)
90 min. 99 €
 
ripsienpidennykset
klassiset
uudet 70 €
2 vko huolto 50 €
3 vko huolto 60 €
volyymiripset
uudet 85 €
2 vko huolto 65 €
3 vko huolto 75 €
pidennysten poisto 30 €
uusille asiakkaille uudet volyymiripset tutustumishintaa 60 €
 
juhlameikki
(sis.seerumin)
60 min. 82 €
kevyt juhlameikki 45 min. 57 €
meikkiopastus 60 min. 82 €
manikyyri 61 €
CND-shellac kestolakkaus
(sis. kynsinauhojen sekä kynsien siistimisen)
Shellac-lakkaus yksivärinen 45 €
Shellac-lakkaus ranskalainen, koristelut, glitterit, foliot 55 €
Shellac-lakkauksen poisto 20 €
Luxus jalkahoito
(kuorinta, hieronta, naamio)
90 min. 90 €
Kepeäjalkahoito
(kylvetys, kynsien leikkaus, kovettumat, lakkaus)
60 min. 79 €
 
SOKEROINTI
Brassi 30 min. 62 €
45 min. 72 €
Brassi
(ARK.11-14)
30 min. 59 €
sääret 52 €
bikinilinja 30 min. 32 €
bikinialue 45 min. 42 €
käsivarret 32 €
kainalot 15 min. 22 €
kainalot
(pikasokerointi max3vko.)
15 min. 17 €
huulikarvat 18 €
 
Sokerointipaketit
bikini, kainalot 30 min. 52 €
bikinialue, kainalot 45 min. 60 €
brassi, kainalot 30 min. 73 €
45 min. 83 €
sääret, kainalot 45 min. 72 €
sääret, bikini, kainalot 60 min. 99 €
sääret, brassi, kainalot 90 min. 122 €
sääret, reidet 60 min. 98 €
 
MIEHILLE
jalkahuolto 75 min. 74 €
Ihonpuhdistus 60 min. 85 €
Phyt`sMEN kasvohoito 60 min. 98 €
sokerointi
selkä 45 min. 66 €
rinta 45 min. 56 €
kainalot 15 min. 22 €
käsivarret 30 min. 40 €
 
EXTRAPALVELULISÄ 15 min 19 €
30 min 38 €
45 min 57 €
60 min 76 €
75 min 80 €
90 min 85 €
120 min 90 €
 
Tuntiveloitus 76 €
 
Kaikki hinnat sis.alv.n 24 %