GLEAM Hair & Beauty / Spektri Business Park, Duo talo, Tapiola | Metsänneidonkuja 6, Espoo / puh 045 149 9000

 
Sulje
main-img-kampaaja-10-2016.jpg

Parturi-kampaamo, Olaplex

Sari Alavahtola
Parturi- Kampaaja

Innovaatio hiustesi hyväksi


Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden - sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.

Hiusten hoidot, leikkaukset ja kampaukset hoitaa Parturi-Kampaaja Sari Alavahtola.


Ajanvaraus
Soita 045 149 9000
Avaa ajanvaraus

Kardashian Beauty Hair


Kardashian Beauty Hair -tuotelinjan takana ja sen suunnittelussa mukana ovat olleet Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West ja Khloé Kardashian. Kardashian Beauty Hair -hiustuotteet ovat heidän visionsa siitä, millaisia hiustuotteiden pitää olla: hienostuneita, suorituskykyisiä ja ainutlaatuisia. Kardashianin sisarukset ovat maailman seuratuimpia henkilöitä ja myös hiustyylien edelläkävijöitä, jotka vaihtavat hiuslookkiaan tiuhaan tahtiin ja joiden tekemisiä seurataan tarkasti. Olkoon kyse muodista tai kauneudesta, heillä on siihen vankka mielipide, jota seurataan maailmanlaajuisesti.

Kardashian Beauty Hair -hiustuotelinja sisältää valikoiman hiustuotteita, hiusharjoja sekä välineitä hiustenlaittoon. Tuotteet valmistaa vuosikymmeniä kampaamotuotteita valmistanut Farouk Systems ja ne on valmistettu tinkimättömällä ammattitaidolla korkealuokkaisista ja innovatiivisista raaka-aineista, jotta niiden avulla on mahdollista saavuttaa täydellinen Kardashian look - on se sitten rento tai boheemi arkityyli tai upeaa glamouria punaiselle matolle.

Kardashian Beauty Hair on pioneerina ottanut käyttöön mustakuminaöljyn kaikkiin Black Seed Oil hiustuotteisiinsa shampoosta muotoilutuotteisiin. Tämä yksinkertainen, mutta tehokas tuotesarja on suunnattu kuiville ja elottomille hiuksille palauttamaan hiusten kimmoisuus ja kiilto. Tuotteet saavat kosteuttavan, ravitsevan ja kiiltoa antavan voimansa mustakuminaöljystä ja ne sisältävät runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja. Ne sopivat erinomaisesti myös hennoille suomalaisille hiuksille.

Leikkaukset

Leikkaukset toteutamme asiakkaiden tyylin ja toiveiden mukaisesti.
Myös föön-, juhla-, kihara- ja hääkampaukset.

Värjäykset

Käytämme KC Professional-tuotesarjan hiusvärejä. KC Color Ultimate:lla saat intensiivisen kestovärin hiuksiisi. KC Color Luxima taas on valovoimainen kiiltosävyte hiuksille, jolla saat kauniin läpikuultavan värjäystuloksen.

Meiltä saat myös hoidot hiusten ja hiuspohjan ongelmiin laadukkailla hiustenhoitotuotteillamme.