GLEAM Hair & Beauty / Spektri Business Park, Duo talo, Tapiola | Metsänneidonkuja 6, Espoo / puh 045 149 9000

 
Sulje
main_img_kosmetologi-2013.jpg

Kosmetologi, kasvohoito, kauneushoitola

Caretech Multi Injector Tehoaineiden injektointilaiteUusi jäsen tiimiin!


Kosmetologi
Louisa MeklinKosmetologina Gleam Hair & Beauty:ssä toimii Diplomi Kosmetologi Piia Pokki.

Palvelumme sisältävät laajan valikoiman erilaisia hoitoja sekä laadukkaat tuotteet.


DANNÈ Montague-King®
Bernard Cassiere
Hyvinvointi nettikauppa
Phyt`s


Ajanvaraus
Soita 045 149 9000
Avaa ajanvaraus

DMK-entsyymiterapia

DMK Skin Revision -ihonhoitomenetelmän perustana ovat koulutetun DMK-ihoterapeutin tekemät entsyymiterapiahoidot. Hoitolahoidot normalisoivat ihon luonnollisia toimintoja, parantavat ihon puolustusmekanismeja ja tukevat ihon terveyttä. DMK-entsyymiterapia saa ihon toimimaan paremmin solutasolta käsin.

Quattro-hoito

Syväpuhdistava painekuorinta, paineilmakäsittely, kylmä otsoni, LED-valohoito ja timanttihionta - kaikki nyt yhdellä hoitokerralla

Hoito voidaan toteuttaa myös osittain ja sitä voidaan yhdistää muihin erikoishoitoihin asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan sarjamaisena jatkohoitona.

Energisoiva veriappelsiini kasvohoito

Energisoiva ja puhdistava kasvohoito, jossa yhdistyy hemmottelu sekä tehokkuus. Hoito sisältää 4 energisoivaa vaihetta jotka uudistavat ihoa, poistavat kuona-aineita ja antavat i iholle uutta energiaa. Hoitolinjan aktiiviaineina ovat runsaasti C-vitamiinia sisältävät veriappelsiini ja mandariini.

Phyt’s Panacée

Panace’e on aikuisen naisen kiinteyttävä, uudistava ja heleyttävä hoitosarja. Panace’e hoitaa ennenaikaista ikääntymistä sekä jo ikääntynyttä ihoa erityislaatuisten raaka-aineiden ansiosta.

Alppitähti on ihoa vahvistava antioksidantti sekä luonnon oma BOTOX Parakrassi. Täydellinen luonnonmukainen luxuskasvohoito.